Kupa Çekçe Yöntemleri

Vücut şeklini düzeltmeye yönelik olarak yapılan spor ve diyet egzersiz ve masaj (vakum teknikli masaj) yolu ile vücudun uyarılması selilüt tedavisinde kullanılan bir yöntemdir.
Buradaki Amaç: Selülitli bölgeye narin parmaklarıyla istanbul masözler masaj yaparak bu bölgedeki kan akımını hızlandırmak, Derinin ve yağ dokusunun derin katlarını uyarmak,Artmış kan dolaşımı yağ dokusunda hücreleri küçülterek erimesini saglamaktır.15 günlük bir uygulama sonucunda selülitlerin azaldığını kendi gözünüzle görürsünüz. Düzenli kullanım ve diyetle tedavinin sonuçlarını, selülitsiz bir vücuda sahip olarak yaşarsınız.

Kupa Çekme Makinasının faydaları; Kupa çekmenin diğer tedavi şekillerine nazaran en büyük avantajları travmatik olmaması uzun süreli etkili olması ve ciddi yan etkilerinin bulunmamasıdır. Kupa çekme makinesiyle uyguladığınız masaj, egzersiz yetersizliğinden ve günlük yaşamdaki çeşitli nedenlerden mesela aşırı yogunluktan meydana gelen ağrıların giderilmesinde, sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olabilmede önerilen en etkili rehabilitasyon biçimidir.

Leave a Reply

DMCA.com Protection Status