İstanbul Klasik Masaj

Klasik Masaj
Her ağızdan bir ses çıkmakta ve kimseye güvenilmeyeceğini öğrenmek lazım bu yüzden masöz bayanların tecrübesi çok önemlidir.

İstanbul bakırköy’ de bulunan masaj salonunda klasik masaj olan İsveç masajı, medikal masaj doğu kültürüne ait masaj hizmetleri verilmektedir. Bunlar hakkında kısaca bilgi verecek olursak:

Klasik Masaj (İsveç Masajı): Gündelik yaşamın yorgunluk ve sıkıntılarını atmak için yapılan batı masaj tekniklerinin kullanıldığı masaj türüdür. Bitki yağları ile yapılan masaj kişinin isteğine göre bu yağlar kullanılmadan da yapılabilmektedir. Yaklaşık olarak 60 dakika sürmektedir. Masaj süresi boyunca kişinin rahatlaması, dinlenmesi ve keyif alması masörlerimiz tarafından sağlanmaktadır.

Spor Masajı: Spor yapan kişilerin tercih ettiği bu masajı kişiler spordan önce ya da sonra yapmaktadır. Spor öncesi yapılan masaj daha çok kişiyi motive edici olup, spor sonrası ise kas sistemindeki gerginliği atmak esnetmek ve burkulmalarda yapılmaktadır. Ayrıca alçının çıkarılması sonrası o bölgeye yapılan masajdır.

Leave a Reply

DMCA.com Protection Status